shutterstock_538104574

Transformeer jouw huid tot een strakke en stevige huid met de 3D Skin Fitness Massage Transformage®

De mimiek spieren in ons gezicht gebruiken we weinig in verhouding tot de andere spieren van ons lichaam. Als deze gezichtsspieren weinig bewegen en gespannen zijn gaan ze uiteindelijk verstijven, verkorten en verdikken, waardoor de opname van voedingsstoffen en zuurstof geblokkeerd kan worden. Dit maakt dat de doorbloeding slechter wordt en de afvalstoffen achter blijven. Resultaat: de huid wordt valer, er ontstaan rimpels en de contouren verslappen.

Versterking van gezichtsspieren, bindweefsel en huidbarrière 
Met Transformage® geef jij jouw gezicht een echte workout. De Transformage® methode is uniek. Het is een nauwgezet samenspel van technieken die er voor zorgen dat jouw huid op een natuurlijke manier er jonger uitziet en mooier wordt. De resultaten zijn mooi en duurzaam.

De drie manuele technieken die gebruikt worden zijn:
1. Manuele lymfedrainage Ad modum Vodder
Is een zachte ritmische massage richting de lymfeknopen om de afvalstoffen te verwijderen. Het heeft een zuiverend en voedend effect. De vochtdoorstroming wordt gestimuleerd, de weerstand verhoogt, het stressniveau daalt en het hormalen stelsel wordt geoptimaliseerd. Kortom een heerlijke zachte massage die zeer effectief is.

2. Deep Tissue Pressuur
Deze techniek reset de gezichtsspieren, het elimineert afvalstoffen, normaliseert de spierspanning en de bloedsomloop. Onze gezichtsspieren zijn vaak gespannen, waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrijelijk kunnen stromen. Verklevingen, rimpels,  roodheid en een doffe huid is het gevolg. Met de Deep Tissue Pressuur worden de spieren met diepe vinger-, platte hand- en vuistdruk langzaam en rustig weer in balans gebracht. De huid wordt gestimuleerd tot vernieuwing. Sommige grepen zijn gevoelig, maar de kracht wordt altijd aangepast op wat jij kan verdragen.

3. Cupping
Een vorm van acupunctuur die gericht is op bindweefsel, aanhechtingen, spierstelsel, bloedsomloop en lymfe door middel van vacuüm. Na de Deep Tissue Pressuur kunnen er afvalstoffen achterblijven in de spieren. Door het plaatsen van de cups op de huid wordt er een vacuüm gecreëerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de afvalstoffen verwijdert. Hierbij kunnen in sommige gevallen kleine bloeduitstortingen ontstaan die normaal gesproken na een week weer verdwenen zijn.
Met de cups wordt het bindweefsel intensief gestimuleerd. De collageen productie en daarmee het volume in de huid wordt verbetert. Het intensief stimuleren van het bindweefsel is een van de meest natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandelingen die er zijn.

Eenmalige behandeling of kuurverband 
Eenmalig kun je deze bijzondere massage inzetten als oppepper. Om je huid van een achterstandspositie naar een nieuw fitness niveau te krijgen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in kuurverband te doen. De duur van een Trasnformage® kuur is afhankelijk van jouw achterstand en doelstelling. Ook de mate waarin je de behandelingen ondersteunt speelt een belangrijke rol mee. Een kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van jouw huidconditie.

Resultaat 
Je zult versteld staan van het resultaat. Jouw huid:

voelt zachter
is duidelijk steviger
is beter gehydrateerd
heeft een hechtere dichtheid
heeft een gezondere, jeugdigere teint
heeft een hervonden elasticiteit

Duurzaam
Doordat jouw huid weer wordt aangezet om  bindweefsel, elastine en collageen aan te maken is het effect duurzaam. Je kunt dus jaren plezier hebben van Transformage®, mits je wel je huid in conditie houdt met een periodieke  Transformage® skin fitness behandeling.

Wanneer wordt Transformage afgeraden? 
Transformage wordt afgeraden bij: koorts, kanker en andere kwaadaardige aandoeningen, acute ontstekingen, acute trombose, totale uitputting, hartfalen, nierfalen, orgaantransplantaties, vergrote moedervlekken, zwangerschap, herseninfarct, bloedverdunners, osteoporose, implantaten, fillers en bij botox mag het na 2 weken na de botoxbehandeling.

Prijs
Behandeling van 60 minuten voor 79 euro.