shutterstock_519177016

Ben je bekend met retinol? Je weet wel, dat krachtige anti-ageing ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpel zichtbaar gladder strijkt, onzuiverheden op afstand houdt, textuur en teint verbetert en je huid ongelofelijk laat stralen? Deze absolute ster onder de actives presteert nu beter dan ooit!

Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar werd onlangs door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nog hoger niveau getild. LOOkX ontwikkelde een revolutionair nieuw retinol complex gebaseerd op stamcellen o.a. van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation). De LOOkX Retinol 2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid.

Esther’s Choice die in de regio maar ook ver daar buiten bekend staat als gespecialiseerd instituut voor huidverbetering en anti ageing is een van de eerste salons in Nederland die de unieke zeer resultaat gerichte behandeling aanbied en is daar heel trots op, “iedereen wilt er toch graag fris, vitaal en gezond uit zien, deze unieke behandeling verminderd pigmentvlekjes, vale tint, geeft de huid meer stevigheid en volume en direct minder lijntjes en rimpels. Het fijne aan deze behandeling vergeleken met andere anti ageing behandelingen is, dat hij zeer huidvriendelijk is, met natuurlijke ingrediënten word uitgevoerd, en ook geen schadelijke en chemische stoffen bevat. Iets wat veel vrouwen en mannen tegenwoordig belangrijk vinden. Het is ook een ideale behandeling voor mannen en vrouwen die veel stress hebben, roken, ongebalanceerd voedingspatroon, verminderde nachtrust ed. Het is een echte oppepper!

“Grote DOELTREFFENDHEID, zichtbare anti-ageing RESULTATEN Jouw bondgenoot voor een aanzienlijk jonger ogende huid!”

Incl. Boost mask of Miracle peel
Skin – AHA fruit acid treatment 45min.€ 45,00€ 55,00
Skin – Lifting – Firming treatment 60min.€ 69,50€ 79,50
Skin – Pigmentation treatment 60min.€ 69,50€ 79,00
Skin – Retinol2ndg treatment 60min.€ 69,50€ 79,00

 

Anti-ageing & skin lounge Esthers Choice powered by LOOkX is een erkend leerbedrijf. De onderstaande behandelingen zullen worden uitgevoerd door één van onze gecertificeerde junior schoonheidspecialistes onder supervisie van eigenaresse Jeanette Cordes.

ERKENT LEERBEDRIJF FACIAL 45 MIN – € 27,50
ERKENT LEERBEDRIJF FACIAL 60 MIN – € 37,50