De meeste mensen denken dat we onze huid vooral via de buitenkant moeten verbeteren. Maar zonder een gezonde binnenkant zullen huidproblemen blijven bestaan. Want als je gezondheid niet optimaal is, dan komen de producten (Stap 2) en de behandelingen (Stap 3) niet goed tot hun recht.

Om gezond te blijven speelt voeding natuurlijk de belangrijkste rol. Het lichaam zorgt  eerst dat alle vitale systemen goed blijven werken. Daarna komen de andere organen aan de beurt. Helaas blijft er voor de huid soms niet voldoende voedingsstoffen over, ondanks dat je best gezond eet. Je huid is daarom ook een soort spiegel, die je iets verteld over hoe gezond je bent.

Hoe zorg je dat je huid dan toch alle goede voedingsstoffen? Iedereen heeft het druk en gezonde voeding is best lastig met al het ongezonde aanbod in de winkels. Daarom adviseren we bij Esther’s Choice de producten van Cellics. Dit zijn zeer geconcentreerde huidsupplementen die je huid, nagels en haar van binnenuit helpen om gezond te worden. Daarom vallen de producten van Cellics bij Esther’s Choice onder Stap 1. Want echte schoonheid komt toch echt van binnenuit!