Met ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche heeft Jeanette in 2005 schoonheidssalon Esther’s Choice opgericht. Haar passie is het verjongen en verbeteren van de huid van haar klanten. Door de jaren heen heeft Jeanette tal van specialistische opleidingen gevolgd om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo kan zij haar klanten de allerbeste behandelingen bieden en weet zij zich te onderscheiden als specialist.

“Ik geniet ervan om mensen mooier te maken en dat ze dat zelf ook gaan zien. Ik hou van schoonheid en wil mensen graag een goed gevoel geven. In de salon werken we met een speciaal  anti-ageing concept. Deze unieke methode begint met behandelingen  in kuurverband. Jou wensen staan altijd voorop! 

Mijn doel is om, samen met jou, je huid te verjongen en in een optimale conditie te brengen en te houden.” De afgelopen jaren heeft Jeanette zich gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en definitief ontharen, maar ook in voeding en de werkstoffen in verzorgingsproducten. Jeanette: “Kwaliteit, een eerlijk en betrouwbaar advies en zichtbare resultaten zijn voor ons erg belangrijk.”


Madoeka Feenstra
Allround huid & anti-ageing specialist, gespecialiseerd in:

✓ Alle gezichtsbehandelingen
✓ Facial Skin Lift
✓ Mesotherapie
✓ Dermatude
✓ Microdermabrasie
✓ Microneedling
✓ Huidverbeterings-en bindweefselmassage
✓ Ontspanningsmassages
✓ Definitieve ontharing door middel van IPL
✓ Huidpeelingen
✓ Couperose
✓ Acnétherapie
✓ OPI nails
✓ (Bruids) make-up


Samenwerking

The Wow Factory
PMU Specialiste Tetje Sprietsma
Plexr Cosmedic Solutions