Ongeveer vijf jaar geleden is er een einde gekomen aan een lange zoektocht naar een goede schoonheids- huidsalon die bij mij past. Op dat moment ben ik namelijk begonnen bij Esthers Choice met een Facial Skin Lifting kuur. De kuur is bedoeld om de huid te verjongen, maar dan niet aan de hand van injecties of andere enge dingen. Facial Skin Lifting is een huidverjongingskuur aan de hand van het verstevigen van de spieren in het gezicht.

Het resultaat na de eerste kuur was verbluffend, mijn huid had er nog nooit zo mooi uit gezien en de versteviging was ook duidelijk zichtbaar, vooral in de wangen en rond de ogen. Door de loop der jaren heb een aantal keren een herhaal kuur gedaan om het resultaat te behouden en ik ben nog steeds zeer enthousiast over de Facial Skin Lifting behandelingen en het resultaat.

Tevens ben ik erg tevreden over de andere behandelingen, de hannah producten en de supplementen van Laviesage bij deze praktijk. Een afspraak bij Esthers Choice is altijd een feestje voor mij. Dit komt door de plezierige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer die de eigenaresse Jeanette Cordes weet te creëeren, met niet te vergeten haar deskundigheid op het gebied van de complete huidverzorging en haar enthousiasme voor haar beroep. Als ik een tip mag geven en je bent op zoek naar een salon waar je bovenstaande punten kunt vinden? Maak dan een afspraak bij Esthers Choice!