Vanaf begin 2005 begon ik zo langzamerhand behoefte te krijgen aan een schoonheidsspecialiste. Het zal mijn leeftijd zijn geweest. Ik was 55 jaar en dan begint zo’n huid toch slijtageplekken te vertonen. Zoiets suddert wat en aan het eind van dat jaar las ik een redactioneel stukje over de start van een nieuwe schoonheidssalon in Burgum, genaamd Esther’s Choice, in ons onvolprezen weekblad Actief.

Het kwam precies op tijd en het sprak me aan. Ik heb gebeld en de eerste afspraak met Jeanette Cordes was gauw gemaakt. Onze kennismaking verliep vlot en ik vond de behandeling super. Ze had aandacht voor mij en voor mijn huid, smeerde daar van alles op waar ik nog nooit van had gehoord, maar waar mijn huid zichtbaar van opknapte, en ze kon en kan geweldig masseren. Ik was meteen verkocht en ben dat nog steeds. Jeanette is een schoonheidsspecialiste met passie voor haar vak. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, leert bij en past haar nieuw opgedane kennis en kunde toe in haar praktijk. Zo profiteren haar klanten daar direct van.

Inmiddels is haar praktijk, die ze jaren lang aan huis had, zodanig uit haar jasje gegroeid dat ze die verhuisd heeft naar een professioneel gebouw. Dat is geweldig, zeker in deze economisch zware tijden. Er zijn dus dingen veranderd, maar wat niet veranderd is, is haar enorme betrokkenheid bij haar klanten, de passie voor haar vak, haar vakkundigheid en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik was in 2005 onder de indruk en ben dat in 2013 nog. Ondanks de toenemende drukte in haar praktijk heeft ze nog steeds evenveel aandacht voor mij en voor mijn huid.