Voor het eerst heb ik een kuur ondergaan met Facial Skin Lifting bij Jeanette Cordes. Ik was erg nieuwsgierig naar deze behandeling, want als fysiotherapeut ben ik veel bezig met het op allerlei manieren van bevorderen van de stofwisseling van spieren , pezen of onderhuidsbindweefsel , om zo de kwaliteit ervan te verbeteren. En het is nou eenmaal een feit , dat hoe gelukkig ik ook bent met mezelf, als 41 jarige die graag 100 wil worden. Het gevecht tegen de zwaartekracht is op deze leeftijd nou eenmaal echt begonnen.

Rimpeltjes en lijntjes vind ik charmant en hallo , ik wil graag zien aan iemand of die goed geleeft heeft. Een 50 jarige met een babyface, vind ik gewoon een naargeestig gezicht. Maar dat neemt niet weg dat als ik niet wil dat er vanalles in een keer te veel gaat hangen , het vanaf nu gewoon meer verzorging en training vergt. Toen Jeanette me vertelde over wat Facial Skin Lifting deed, was ik direct geinteresseerd en wilde ik graag deze kuur van 2 x per week ‘gezichtsfitness’ ondergaan. Het is even investeren in tijd en geld, maar ooh wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Want ja het werkt echt! Nee al mijn rimpels zijn niet weg, maar Jaaa mijn huid is veel steviger , voller en heeft een gezonde glans en kleur. Zelfs mijn vriend ziet het, die het allemaal niet nodig vond en het bovenal niet echt geloofde.

En dan heb ik nog niets gezegd over Jeannette zelf , dat is niet je standaard tuttemadam van een schoonheidsspecialiste, met alle respect overigens. Ik vind haar een erg prettige warme persoon van het kalliber wat je niet dagelijks tegenkomt , is oprecht geinteresseerd in je en daarnaast ook nog erg kundig en gepassionneerd en leergierig in haar vak . Nou wat wil je nog meer, tijdens een behandeling waar je een klein uur in de watten wordt gelegd, met warmte, maskers en peelings voorafgaande aan deze Facial Skin Lifting behandeling. Heerlijk. Goh, ik kan wel reclame voor haar gaan maken, nu ik dit zo terug lees, nu ja, ik meen ieder woord ervan. Dus als je zin hebt aan even een lekkere oppepper voor je gezicht en uitstraling, die ook nog zichtbaar blijft, zou ik dit zeker aanraden.