HET ANTI-AGEING CONCEPT

B1 BINNEN

Van Binnen uit werkt Esther’s Choice met CELLICS de beste huidsupplementen van de HOOGSTE kwaliteit geef je je lichaam de ALLERBESTE basis om je huid te verbeteren.

De meeste mensen denken dat we onze huid vooral via de buitenkant moeten verbeteren. Maar zonder een gezonde binnenkant zullen huidproblemen blijven bestaan. 

Want als je gezondheid niet optimaal is, dan komen de producten (B2) en de behandelingen (B3) niet goed tot hun recht.

Om gezond te blijven speelt voeding natuurlijk de belangrijkste rol. Het lichaam zorgt  eerst dat alle vitale systemen goed blijven werken. Daarna komen de andere organen aan de beurt. 

Helaas blijft er voor de huid soms niet voldoende voedingsstoffen over, ondanks dat je best gezond eet. Je huid is daarom ook een soort spiegel, die je iets verteld over hoe gezond je bent.

Hoe zorg je dat je huid dan toch alle goede voedingsstoffen? Iedereen heeft het druk en gezonde voeding is best lastig met al het ongezonde aanbod in de winkels. Daarom adviseren we bij Esther’s Choice de producten van Cellics. Dit zijn zeer geconcentreerde huidsupplementen die je huid, nagels en haar van binnenuit helpen om gezond te worden. Daarom vallen de producten van Cellics bij Esther’s Choice onder B1.

Wie is er meer Fan van Cellics?

Wendy van Dijk

Sinds de eerste huidscan is Wendy trouwe gebruikster van Cellics Cell Omega en Cell Elixer Limitless om haar lijf en haar huid de aanvulling te geven die het nodig heeft. 

Samen met collageen stimulerende behandelingen merkt ze echt een enorm verschil en dit liet ook haar tweede huidscan zien.

"Dit komt echt sinds ik de aanvulling van binnenuit heb.", aldus Wendy.

Tooske Ragas 

"Ik kreeg deze week uit twee verschillende hoeken zomaar ineens complimenten over mijn huid. Één van een vriendinnetje en één van een visagiste. 

Vond ik opvallend, want de laatste paar maanden waren nou niet wat je zegt mijn beste periode.. toch blijft die gezonde ‘glow’ kennelijk hangen. 

Ik ben niet zo van de middeltjes, maar ik kan niet anders dan concluderen dat dit alles toch echt te maken heeft met de @cellics_nl die ik elke dag tot me neem.

Ellemieke Vermolen

Ook Ellemieke is trouwe gebruikster van Cellics Cell Omega en Cell Elixer Limitless

Ellemieke: "Ik heb echt geen problemen om ouder te worden, maar ik wil dit wel zo mooi en natuurlijk mogelijk. Ik merk dat ik na mijn 40ste veel meer aan mijn huid moet doen. Om deze in goede conditie te houden. Door mijn schoonheidsspecialiste ben ik Cellics gaan gebruiken en echt WOW! Wat een verschil. Mijn huid ziet er echt beter uit dan ooit.”

Fenna Brinkmann

Fenna: "My skin has been hard this year: sensitive, acne prone, redness. I always used the right skincare but my body was just stuck. Luckily I’m healing from the inside with@cellics_nl and my skin shows the best results."

B2 BUITEN

Onze anti-ageing producten gaan veel verder dan gewone huidverzorging. Ze werken DIEP in de huid en geven DIRECT resultaat.

Esther’s Choice is zeer enthousiast over de pro­ducten van LOOkX Skincare en LOOkX Make-up. LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis van de huid, voor snelle huidverbeterende resultaten. Alle LOOkX producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en make-up, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

✓ Derma effect
✓ Direct resultaat
✓ Werkzaam in de epidermis en de dermis
✓ Unieke huidverzorgende make-up collectie

LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuil-gaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke bena-dering van de huid en al haar functies.
LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit.

Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar pro-ducten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa. Ook werken wij met het door LOOkX Group gedistribueerde merk Janssen Cosmetics, bekend om zijn Cosmeceutical werking en natuurlijke ingredienten.

B3 BEHANDELEN

We gaan in kuurverband aan de slag om je huidconditie in korte tijd ZICHTBAAR te verbeteren. 

Met een behandelplan op maat, heb jij straks een MOOIE STEVIGE HUID en minder lijntjes en rimpels!

De verschillende technieken bestaan o.a. uit:

Facial Skin Lifting, Huidpeelingen, Bindweefselmassage, Microdermabrassie, Mesotherapie

Micro-mesotherapie, BB Glow, Naaldloze mesotherapie, Dermaplanning, LED, Fill up techniek, Plasma lift

NuFace*, Bindweefselmassageroller* en Cuppen*  

* ook geschikt voor thuis gebruik

 

De 4 B’s voor een stralende huid heeft een specifiek behandelprogramma voor huidverjonging, anti-ageing en huidverbetering. 

Deze bijzonder effectieve aanpak bestaat uit een combinatie van innovatieve technieken die met speciale apparatuur wordt uitgevoerd. Per behandeling komen verschillende technieken aan bod. Deze technieken kiezen we per persoon en per behandeling, in overleg met jou. Bovendien starten we de behandelingen in kuur­verband van 3 behandelingen in 3 a 4 weken tijd. Onze aanpak is maatwerk en dit zorgt bij iedere klant voor een optimaal resultaat: een zichtbaar mooier en jonger uitziende huid.

Samen met jou bekijken we welke methoden het best geschikt zijn om een optimaal resultaat te bereiken. Wil jij bijzonder effectieve en doeltreffende behandelingen om je huid te verbeteren, te verjongen of te verstevigen, dan ben je bij Esther’s Choice aan het juiste adres!

Anti-Ageing Treatments

  • Anti-ageing treatment Light
  • Anti-ageing treatment Medium
  • Anti-ageing treatment Strong
  • Anti-ageing treatment Extra Strong (Meso)
  • Anti-ageing treatment NECK

 

Pigmentatie 

  • MeLine Pigment Treatment
  • BB Glow Treatment


Lijntjes vullen

  • Meso Fill up


Verstrakken

  • Plasmalift Treament


Anti-ageing kuren             

  • Vanaf 237,00

B4 BEHOUDEN

 

Om het resultaat te behouden hebben we diverse BEAUTY TOOLS voor thuis waaronder:

+ NuFace & NuFix

+ Facial cuppen

+ Bindweefselroller.

en producten die helpen ontspannen &  slapen.