Anti-ageing kuren

Special Treatment – Special Choice

Special Choice is een specifiek beautyprogramma voor huidverjonging, anti-ageing en huidverbetering. Deze bijzonder effectieve aanpak bestaat uit een combinatie van innovatieve technieken, die met speciale apparatuur wordt uitgevoerd. Per behandeling komen verschillende technieken aan bod. Deze technieken kiezen we per persoon en per behandeling, in samenspraak met onze klant. Bovendien doen we behandelingen in kuur­verband. Onze aanpak is dus maatwerk en dit zorgt bij iedere klant voor een optimaal resultaat: een zichtbaar mooier en jonger uitziende huid.

Het Special Choice Beautyprogramma kent de volgende categorieën:

✓ Anti-ageing 30+
✓ Anti-ageing 40+
✓ Anti-ageing 50+
✓ Huidverbetering (speciaal voor huidproblemen)

Samen met elke afzonderlijke klant bekijken we welke methoden het best geschikt zijn voor het individuele beautyprogramma, om een optimaal resultaat te bereiken. Wenst u bijzonder effectieve en doeltreffende behandelingen om uw huid te verbeteren, te verjongen of te verstevigen, dan bent u bij Esther’s Choice aan het juiste adres!

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN:

Facial Skin Lifting


Facial Skin Lifting is een niet-chirurgische facelift voor het gezicht, de hals en rond de ogen. De behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert het collageen en de elastine in de huid. Facial Skin Lifting hertraint uw gezichtsspieren en zorgt voor nieuwe opbouw van collageen en elastine. Daardoor verbetert de huid van binnenuit en ziet er veel jonger uit.

LED Therapy


Deze nieuwe lichttechnologie is een innovatieve lichtbehandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging/verbetering vervult. Het is gebaseerd op het stimuleren van de fibroblasten tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strak­ker en het totale huidbeeld verbetert. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische producten bijzonder effectief werken.
Het resultaat is een strakkere en gezondere huid!

Mesotherapie


Wilt u minder rimpels en fijne lijntjes? Een botox-effect maar zonder de last van naalden in uw huid? De naaldloze Mesotherapie is de oplossing. Deze nieuwe Amerikaanse anti-age behandeling vormt een goed alternatief voor botox en fillers.

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een natuurlijke manier om de huid te verbeteren. Huidbeschadigingen zoals rimpels en acne verminderen zichtbaar en uw huid voelt weer glad aan. Het grote voordeel van Microdermbrasie is de intensiteit van de behandeling. Het resultaat is na één behandeling al direct zichtbaar. En bovendien is de behandeling volledig pijnloos!

Dermatude anti rimpelbehandeling


Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling, ook wel meta therapie genaamd, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling per zone (ogen, voorhoofd, mond)


Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden.

Huidpeelingen


De verschillende huidpeelingen zijn bedoeld om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Hiermee verbetert de natuurlijke bescherming van de huid, terwijl de celdeling wordt geactiveerd. Op een veilige manier wordt de bovenste laag huidcellen verwijderd, waardoor de huid er gladder en frisser gaat uitzien. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypen en huidproblemen.