Ontdek binnen twee weken jouw route naar een blijvend stralende huid en een optimale huidconditie

Herken je dit?

 • In de spiegel probeer je om de lijntjes en beginnende rimpels heen te kijken, want je wordt liever niet geconfronteerd met deze tekenen van ouder worden.

 

 • Je vraagt je af of je niet eerder meer aandacht voor je huid had moeten hebben, want je bent bang dat het vanaf nu alleen maar bergafwaarts gaat.

 

 • Je staat open om te ontdekken wat er vanaf dit punt nog mogelijk is om wat je ziet te verbeteren, maar de vele mogelijkheden overweldigen je.

Gelukkig, het is nog niet te laat!

Het goede nieuws is dat het nooit te laat is om te beginnen met een goede zorg voor je huid. Wist je dat de conditie van je huid vanaf dit punt zelfs te verbeteren is, waardoor je er veel stralender uit gaat zien dan je in de afgelopen jaren gedaan hebt? Ook kunnen bepaalde lijntjes zelfs nog verdwijnen en ook aan roodheid en grove poriën valt nog wat te doen.

Doe de skincheck

Als je precies wil weten wat er aan verbetering van jouw huid mogelijk is, doe dan de skincheck van Esther’s choice. De skincheck bevat een huidconditietest, persoonlijk (digitaal) advies en een aantal producten om uit te proberen.

Wat levert de skincheck op?

 • Inzicht in de conditie van jouw huid.
 • Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.
 • Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.
 • Wegwijs in passende en effectieve producten, hun werking en de toepassing.
 • Ervaren wat de aard is een skinroutine voor de ochtend en nacht zoals deze door professionals wordt aanbevolen (met video-instructie én producten).
 • Geïnformeerd kunnen kiezen voor een effectieve aanpak om de conditie van je huid te verbeteren

Wat is de investering?

Ter introductie is het skincheck pakket slechts €47,-, inclusief de verzendkosten van het pakketje producten.

Hoe werkt het precies?

 1. Je koopt de skincheck via de website
 2. Daarna plan je jouw ‘skincheck consult’ in de agenda
 3. Je ontvangt een bevestigingsmail met een boodschap van wat je straks kunt verwachten
 4. Je ontvangt een dag later een mail met de instructie voor jouw skinscheck en voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine met de producten die je ontvangt.
 5. Ondertussen komt jouw pakketje met producten per post naar je toe (er wordt gestreefd naar een verzending binnen 24 uur) 

Wat zit er allemaal in het skincheck pakket?

 • Persoonlijk digitaal skincheck consult met een senior huidspecialist over jouw route naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw specifieke huidconditie
 • Instructie & product voor een skincheck
 • Proefset huidproducten voor je ochtend- en avondroutine: E.X.F.O cleanse, A.C.T.I.V.E. formula, P.O.S.T. recovery cream en C.C. cream.
 • Video-instructie voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine, zodat je precies weet wat je in welke volgorde met de producten moet doen, zodat je het ook echt gaat doen

Waarom nu?

 • Het is in ieder geval zeker dat er niets aan je huid verbetert zolang je (af)wacht. Zet je nu de stap dan heb je binnen tien dagen inzicht in je huidconditie, je bent gezien door een huidexpert en je hebt inzicht in de route naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie. Zet je deze stap niet, dan kun je ook geen geïnformeerde keuze maken over wat je bereid bent te doen voor een betere huid.

 

 • Je kunt online uitgebreid op zoek gaan naar informatie. Het kost je veel tijd, je raakt overweldigd en weet dan nog niet wat de beste vervolgstap is om te zetten. Je kan ook binnen tien dagen een individueel gesprek hebben met een huidspecialist die een expertise meeneemt van twintig jaar aan opleidingen en ervaringen. Wat levert je sneller inzicht en overzicht op?

 

 • Je kan binnen enkele dagen beginnen met een ochtend- en nachtroutine waarbij je professionele producten gebruikt. Wanneer je het verschil ervaart ten opzichte van wat je nu doet dan WEET je dat het de goede keuze was om jezelf deze skincheck cadeau te geven!

FAQ

- Je wil geïnformeerd beginnen of doorpakken met het creëren van een stralende huid en de verbetering van je huidconditie. Met dit aanbod krijg je persoonlijk advies van een ervaren huidspecialist, dat is natuurlijk altijd beter dan je aanpak puur te baseren op basis van wat je online kunt lezen.
- Uniek aan dit laagdrempelige aanbod, is dat dit advies gebaseerd wordt op basis van informatie over een periode van zo’n zeven dagen, een meting van je huidconditie en de reactie van je huid op het gebruik van producten. Er is dus veel meer om het advies op te baseren dan wanneer er maar op één specifiek moment naar je huid gekeken wordt.
- Wanneer je een uplevel wil maken ten opzichte van wat je nu doet om je huid te verzorgen, is het wel zo fijn als je eerst eens een aantal goede producten kunt ervaren voordat je investeert in een of meerdere verpakkingen waar je maanden mee kunt doen. Zo blijf je niet zitten met iets wat je toch niet bevalt.

Je bent in meer dan deskundige handen want het advies wordt gegeven door Jeanette Cordes, de eigenaresse van Esther’s Choice. Ze deed in 1987 de opleiding tot schoonheidsspecialiste en zit inmiddels al meer dan 25 jaar in het vak. Jaarlijks doet ze minimaal drie cursussen of opleidingen om bij te blijven van alle ontwikkelen, zich te verdiepen en verder te specialiseren in ageing en huidverbetering.

Als jouw voornaamste probleem is dat je huid zichtbaar ouder aan het worden is en je wil onderzoeken wat je hieraan kan doen, dan is het zeker voor jou geschikt. Dus als jij je bijvoorbeeld stoort aan lijntjes, rimpels, een droger wordende huid, een slapper wordende huid, roodheden dan is een skincheck een uitstekende stap om te zetten om te ontdekken hoe je verbetering realiseert. Wanneer er een ander (medisch) huidprobleem overheerst, dan is dit waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou.
Deze huidcheck wordt aangeboden om mensen laagdrempelig kennis te laten maken met Esther’s Choice en de producten. Eén op de zoveel vrouwen die een skincheck laat doen, zal zo enthousiast zijn dat ze door wil pakken met het verbeteren van haar huid onder begeleiding van Esther’s Choice.

Absoluut. Jeanette zit meer dan 25 jaar in het vak en heeft met Esther’s Choice een naam opgebouwd in de regio Friesland en ver daarbuiten. Deze naam zal nooit op het spel worden gezet door middel van onbetrouwbaar advies. Het doen van een skincheck is simpelweg een laagdrempelige manier om kennis te maken en te kunnen ervaren dat je in goede handen bent vóórdat je eventueel beslist of je meer ondersteuning wil bij het verbeteren van je huid.

Het korte antwoord is ‘nee’. Stel dat alles wat bij de skincheck inbegrepen zit je enorm goed bevalt en je wil meer doen aan de verbetering van je huid dan krijg je te horen wat Esther’s Choice hierin kan betekenen. Jij oordeelt zelf over wat je vervolgens doet.

Ja dat kan. Geef bij de bestelling in de notities aan dat je het pakketje zelf wil komen halen (in Burgum) en vermeld ook je telefoonnummer. Je wordt dan gebeld om af te stemmen wanneer je het komt halen.

Je kunt zo’n tien dagen doen met de producten.