Ontdek binnen twee weken jouw route naar een blijvend stralende huid en een optimale huidconditie

Herken je dit?

 • Herken je het gevoel dat ondanks al je inspanningen en uitgaven aan dure (trendy) huidverzorgingsproducten en behandelingen, de blijvende verbeteringen uitblijven?

 • Ben je onzeker over welke producten en methoden echt werken, nadat je talloze opties hebt uitgeprobeerd zonder bevredigende resultaten?

 • Voel je je machteloos bij het ervaren van terugkerende huidproblemen, ondanks het feit dat je al aanzienlijke middelen hebt besteed aan oplossingen?

 • Ben je gefrustreerd door het gebrek aan persoonlijke begeleiding en aangepast advies van professionals, ondanks je financiële investeringen?

 • Raak je in de war en ontmoedigd door tegenstrijdige adviezen en productclaims, waardoor je niet zeker weet welke aanpak nu het beste is?

Ontdek binnen twee weken jouw route naar een blijvend stralende huid en een optimale huidconditie

Ik herken je frustratie en daarom ben ik opzoek gegaan naar antwoorden

Het goede nieuws is er zijn echt producten en methodes die wel werken. Ik weet hoe moeilijk het is om deze te vinden in een wereld waar zo ontzettend veel aanbod is. Zodra je echt alles hebt uitgezocht over een onderwerp dan ben je zowat afgestudeerd. Er wordt veel gejokt in de beautywereld. Wat is nu wel echt en wat niet? Ik wil je graag inzicht geven in wat ik de afgelopen 30 jaar geleerd en ontdekt hebt op mijn vakgebied. Ik doe dit zelfs op maat dus afgestemd op jouw huid en journey tot nu toe via de skincheck.

 

 

Wat levert de skincheck op?

 • Inzicht in de conditie van jouw huid.
 • Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.
 • Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.
 • Wegwijs in passende en effectieve producten, hun werking en de toepassing.
 • Ervaren wat de aard is een skinroutine voor de ochtend en nacht zoals deze door professionals wordt aanbevolen (met video-instructie én producten).
 • Geïnformeerd kunnen kiezen voor een effectieve aanpak om de conditie van je huid te verbeteren

Wat is de investering?

Ter introductie is het skincheck pakket slechts €47,-, inclusief de verzendkosten van het pakketje producten.

Hoe werkt het precies?

 1. Je koopt de skincheck via de website

  Daarna plan je jouw ‘skincheck consult’ in de agenda

  Je ontvangt een bevestigingsmail met een boodschap van wat je straks kunt verwachten

  Je ontvangt een dag later een mail met de instructie voor jouw skinscheck en voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine met de producten die je ontvangt.

  Ondertussen komt jouw pakketje met p

  roducten per post naar je toe (er wordt gestreefd naar een verzending binnen 24 uur) 

Wat zit er allemaal in het skincheck pakket?

 • Persoonlijk digitaal skincheck consult over jouw route naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw specifieke huidconditie
 • Instructie & product voor een skincheck
 • Proefset huidproducten voor je ochtend- en avondroutine
 • Video-instructie voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine, zodat je precies weet wat je in welke volgorde met de producten moet doen, zodat je het ook echt gaat doen

FAQ

Wanneer je echt op basis van jouw situatie wil weten wat wel en niet werkt, raad ik je aan de skincheck te doen. Dit overstijgt advies over de specifieke producten die je nodig hebt. Het gaat er ook om wat je zelf in je dagelijks leven kan doen om de resultaten te krijgen die je wil. Dus zoek je kennis, antwoorden en oplossingen op maat, dan is de skincheck iets voor jou.

Mijn naam is Jeanette Cordes, de eigenaresse van Esther’s Choice. Ik deed in 1987 de opleiding tot schoonheidsspecialiste en zit inmiddels al ruim 30 jaar in het vak. Jaarlijks doe ik minimaal drie cursussen of opleidingen om bij te blijven van alle ontwikkelingen, mij te verdiepen en verder te specialiseren in ageing en huidverbetering. Esther's Choice is inmiddels al 18 jaar een begrip in het noorden van het land.

Als jouw huid meer liefde nodig heeft dan ben je van harte welkom!

Ik kan me voorstellen dat je je vertrouwen een beetje verloren bent na alle investeringen die je al gedaan hebt. Daarom wil ik je eerst de kwaliteit laten ervaren zodat je weet waar je 'ja' tegen zegt voor je eventueel investeert in het skintraject.


Het verdienmodel van Esther’s Choice draait niet om het verkopen van producten maar op het ondersteunen van mensen met kennis en kunde over hoe zij zelf een stralende huid kunnen bewerkstelligen. Dit wordt aangeboden via het ‘skintraject’ en deelname daaraan is iets wat je in overweging kunt nemen na de skincheck. Er wordt niet aangestuurd om je losse producten te laten kopen.

Ja dat kan. Geef bij de bestelling in de notities aan dat je het pakketje zelf wil komen halen (in Burgum) en vermeld ook je telefoonnummer. Je wordt dan gebeld om af te stemmen wanneer je het komt halen.

Je kunt zo’n tien dagen doen met de producten.