"Klaar om je huid te laten stralen?

"Meld je aan voor het Skintraject en behaal dit fantastische resultaat!"

 

"Het 3-maanden Skintraject biedt een exclusieve reis voor vrouwen die vanuit huis serieus

en doelgericht willen werken aan een stralende huid en het ultieme resultaat willen bereiken.

Ervaar de beste resultaten en krijg zelfvertrouwen zoals nooit tevoren."

 

Herken je dit?

 • Je stoort jezelf aan een aantal punten van je eigen huid, zoals lijntjes, roodheid, wallen en dofheid.

 

 • Je bent bereid om te investeren in een zichtbaar stralende huid, maar weet niet precies wat nou het verschil voor je maakt.

 

 • Je gebruikt het een en ander aan producten maar het eigenlijk geen idee of het voor jou de juiste producten zijn en of ze wel echt werken.

 

 • Je ziet door de bomen het bos niet meer qua wat er allemaal mogelijk is om de conditie van je huid te verbeteren en je wil graag in een juiste logische volgorde te werk gaan voor het resultaat wat je wil hebben.

 

 • Je wil zelf van dag tot dag de touwtjes in handen hebben als het gaat om je huidverzorging en niet afhankelijk zijn van bezoekjes aan de schoonheidssalon om gebruik te maken van kennis en expertise.  

 

 • Je wil huidverzorgingsadviezen ook echt geïmplementeerd krijgen in je dagelijkse/wekelijkse routines zodat je verdere tekenen van veroudering voorkomt of afremt.

 

 • Je wil ergens terecht kunnen met je vragen over het toepassen van verzorgingsroutines en gebruiken van producten waarbij je ook de bevestiging kunt krijgen of je het goed doet.

 

 • Je vind het een prettig als er huidexpert meekijkt terwijl jij de zorg voor je huid optimaliseert, waardoor er altijd bijgestuurd kan worden op basis van hoe je huid en lichaam reageert op de producten die je gebruikt.Je wil huidverzorgingsadviezen ook echt geïmplementeerd krijgen in je dagelijkse/wekelijkse routines zodat je verdere tekenen van veroudering voorkomt of afremt.

 

 • Je wil ergens terecht kunnen met je vragen over het toepassen van verzorgingsroutines en gebruiken van producten waarbij je ook de bevestiging kunt krijgen of je het goed doet.

 

 • Je vind het een prettig als er huidexpert meekijkt terwijl jij de zorg voor je huid optimaliseert, waardoor er altijd bijgestuurd kan worden op basis van hoe je huid en lichaam reageert op de producten die je gebruikt.

Gelukkig, het is nog niet te laat!

 

Het goede nieuws is dat het nooit te laat is om te beginnen met een goede zorg voor je huid. Wist je dat de conditie van je huid vanaf dit punt zelfs te verbeteren is, waardoor je er veel stralender uit gaat zien dan je in de afgelopen jaren gedaan hebt? Ook kunnen bepaalde lijntjes zelfs nog verdwijnen en ook aan roodheid en grove poriën valt nog wat te doen.

Doe de skincheck

 

Als je precies wil weten wat er aan verbetering van jouw huid mogelijk is, doe dan de skincheck van Esther’s choice. De skincheck bevat een huidconditietest, persoonlijk (digitaal) advies en een aantal producten om uit te proberen.

Wat levert de skincheck op?

 

Inzicht in de conditie van jouw huid.

Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.

Inzicht en overzicht wat betreft de route die jij kunt bewandelen naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw huidconditie.

Wegwijs in passende en effectieve producten, hun werking en de toepassing.

Ervaren wat de aard is een skinroutine voor de ochtend en nacht zoals deze door professionals wordt aanbevolen (met video-instructie én producten).

Geïnformeerd kunnen kiezen voor een effectieve aanpak om de conditie van je huid te verbeteren

Wat is de investering?

Ter introductie is het skincheck pakket slechts €47,-, inclusief de verzendkosten van het pakketje producten.

Hoe werkt het precies?

Hoe werkt het precies?

Je koopt de skincheck via de website

Daarna plan je jouw ‘skincheck consult’ in de agenda

Je ontvangt een bevestigingsmail met een boodschap van wat je straks kunt verwachten

Je ontvangt een dag later een mail met de instructie voor jouw skinscheck en voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine met de producten die je ontvangt.

Ondertussen komt jouw pakketje met producten per post naar je toe (er wordt gestreefd naar een verzending binnen 24 uur) 

Wat zit er allemaal in het skincheck pakket?

 • Persoonlijk digitaal skincheck consult met een senior huidspecialist over jouw route naar een stralende huid en een effectieve aanpak ter verbetering van jouw specifieke huidconditie
 • Instructie & product voor een skincheck
 • Proefset huidproducten voor je ochtend- en avondroutine: E.X.F.O cleanse, A.C.T.I.V.E. formula, P.O.S.T. recovery cream en C.C. cream.
 • Video-instructie voor het uitvoeren van de ochtend- en avondroutine, zodat je precies weet wat je in welke volgorde met de producten moet doen, zodat je het ook echt gaat doen

Wat is de investering?

 

Ter introductie is het skincheck pakket slechts €47,-, inclusief de verzendkosten van het pakketje producten.