B1 BINNEN

Van Binnen uit werkt Esther’s Choice met CELLICS de beste huidsupplementen van de HOOGSTE kwaliteit geef je je lichaam de ALLERBESTE basis om je huid te verbeteren.

De meeste mensen denken dat we onze huid vooral via de buitenkant moeten verbeteren. Maar zonder een gezonde binnenkant zullen huidproblemen blijven bestaan. 

Want als je gezondheid niet optimaal is, dan komen de producten (B2) en de behandelingen (B3) niet goed tot hun recht.

Om gezond te blijven speelt voeding natuurlijk de belangrijkste rol. Het lichaam zorgt  eerst dat alle vitale systemen goed blijven werken. Daarna komen de andere organen aan de beurt. 

Helaas blijft er voor de huid soms niet voldoende voedingsstoffen over, ondanks dat je best gezond eet. Je huid is daarom ook een soort spiegel, die je iets verteld over hoe gezond je bent.

Hoe zorg je dat je huid dan toch alle goede voedingsstoffen? Iedereen heeft het druk en gezonde voeding is best lastig met al het ongezonde aanbod in de winkels. Daarom adviseren we bij Esther’s Choice de producten van Cellics. Dit zijn zeer geconcentreerde huidsupplementen die je huid, nagels en haar van binnenuit helpen om gezond te worden. Daarom vallen de producten van Cellics bij Esther’s Choice onder B1.

Wie is er meer Fan van Cellics?

Wendy van Dijk

Sinds de eerste huidscan is Wendy trouwe gebruikster van Cellics Cell Omega en Cell Elixer Limitless om haar lijf en haar huid de aanvulling te geven die het nodig heeft. 

Samen met collageen stimulerende behandelingen merkt ze echt een enorm verschil en dit liet ook haar tweede huidscan zien.

"Dit komt echt sinds ik de aanvulling van binnenuit heb.", aldus Wendy.

Tooske Ragas 

"Ik kreeg deze week uit twee verschillende hoeken zomaar ineens complimenten over mijn huid. Één van een vriendinnetje en één van een visagiste. 

Vond ik opvallend, want de laatste paar maanden waren nou niet wat je zegt mijn beste periode.. toch blijft die gezonde ‘glow’ kennelijk hangen. 

Ik ben niet zo van de middeltjes, maar ik kan niet anders dan concluderen dat dit alles toch echt te maken heeft met de @cellics_nl die ik elke dag tot me neem.

Ellemieke Vermolen

Ook Ellemieke is trouwe gebruikster van Cellics Cell Omega en Cell Elixer Limitless

Ellemieke: "Ik heb echt geen problemen om ouder te worden, maar ik wil dit wel zo mooi en natuurlijk mogelijk. Ik merk dat ik na mijn 40ste veel meer aan mijn huid moet doen. Om deze in goede conditie te houden. Door mijn schoonheidsspecialiste ben ik Cellics gaan gebruiken en echt WOW! Wat een verschil. Mijn huid ziet er echt beter uit dan ooit.”

Fenna Brinkmann

Fenna: "My skin has been hard this year: sensitive, acne prone, redness. I always used the right skincare but my body was just stuck. Luckily I’m healing from the inside with@cellics_nl and my skin shows the best results."