B2 BUITEN

Onze anti-ageing producten gaan veel verder dan gewone huidverzorging. Ze werken DIEP in de huid en geven DIRECT resultaat.

Esther’s Choice is zeer enthousiast over de pro­ducten van LOOkX Skincare en LOOkX Make-up. LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis van de huid, voor snelle huidverbeterende resultaten. Alle LOOkX producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en make-up, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

✓ Derma effect
✓ Direct resultaat
✓ Werkzaam in de epidermis en de dermis
✓ Unieke huidverzorgende make-up collectie

LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuil-gaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke bena-dering van de huid en al haar functies.
LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit.

Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar pro-ducten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa. Ook werken wij met het door LOOkX Group gedistribueerde merk Janssen Cosmetics, bekend om zijn Cosmeceutical werking en natuurlijke ingredienten.