Het anti-aging concept

Mijn anti-aging concept bestaat uit vier B's:

  • Binnen
  • Buiten
  • Behandelen
  • Behouden

Voor het allerbeste resultaat heb je ze alle vier nodig.

Binnen (B1)

Bij Binnen kijken we samen naar je gezondheid en hoe voedingssupplementen kunnen bijdragen aan je gezondheid en een gezonde huid. Ik adviseer zeer geconcentreerde huidsupplementen die je huid, nagels en haar van binnenuit helpen om gezond te worden. De meeste mensen denken dat je de huid vooral via de buitenkant moet verbeteren. Maar zonder een gezonde binnenkant zullen huidproblemen blijven bestaan. Als je gezondheid niet optimaal is, dan komen de producten (B2) en de behandelingen (B3) niet goed tot hun recht. Het lichaam zorgt eerst dat alle vitale systemen goed blijven werken. Daarna komen de andere organen aan de beurt. Helaas blijven er vaak voor de huid niet voldoende voedingsstoffen over, ook al eet je best gezond. Je kunt je huid zien als een soort spiegel, die je iets verteld over hoe gezond je bent.

Heb je wel eens een nacht slecht geslapen? Dan heeft je huid vaak een bleke, doffe uitstraling. Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en ook voor je huid. Het merk This Works heeft hele fijne producten die daar aan bij kunnen dragen.

Buiten (B2)

Bij Buiten bepalen we samen welke producten je thuis kunt gebruiken om je huid optimaal te verzorgen. Er zit een groot verschil tussen producten voor anti-aging en de producten die je bij de drogist koopt. De producten voor anti-aging werken diep in de huid en geven vaak ook direct resultaat. Dat is bij gewone producten niet het geval, want deze werken alleen op de dode huidcellen van de bovenste laag van je huid. Eigenlijk zonde van het geld. Daarom maak ik gebruik van de producten van LOOkX, PHFormula en MeLine. Elk van deze merken hebben hun eigen sterke kanten en ik bekijk graag samen met jou welk merk het beste aansluit bij jouw wensen.

Behandelen (B3)

Bij Behandelen maken we eerst samen je behandelplan. Dat plan is helemaal afgestemd op jouw wensen en op het resultaat dat je graag wilt behalen. De behandelingen bestaan uit een combinatie van verschillende innovatieve technieken, die met speciale apparatuur worden uitgevoerd. De technieken die ik aanbied zijn: Facial Skin Lifting, huidpeelingen, bindweefselmassage, microdermabrasie, mesotherapie, micro-mesotherapie, BB Glow, naaldloze mesotherapie, dermaplanning, LED masker, de Fill up techniek, Plasma lift, NuFace, en cupping.

De behandelingen vinden plaats in een kuur­verband van 3 behandelingen, in een periode van 3 à 4 weken. Je kunt al een anti-ageing kuur doen vanaf € 237,-.

Behouden (B4)

Naast het thuisgebruik van producten kun je ook nog andere dingen doen om zo lang mogelijk van je resultaat te genieten. Dit noem ik mijn BEAUTY TOOLS:

  • NuFace & NuFix
  • Facial cuppen
  • Bindweefselroller

Met deze producten stimuleer je de gezichtsspieren, de doorbloeding en het bindweefsel van je huid.