Recensies

“Bij Facial Skin Lifting krijg ik waar voor mijn geld. Bovendien werkt de behandeling heel ontspannend.”

Nadat ik hier en daar wel eens een paar behandelingen had ondergaan om mijn huid er goed/beter te laten uitzien, kwam ik terecht bij Jeanette. Op t.v. had ik in een programma iets gezien over Facial Skin Lifting behandelingen en op internet vond ik, ook nog lekker dichtbij, Esther’s Choice. Drie jaar geleden ben ik begonnen met de kuur. Dit vraagt wel even een investering, zowel qua tijd als geld maar is het zeker waard.

Op de foto’s van voor en na is duidelijk het verschil te zien, mijn ogen staan niet meer op standje vermoeid en ook mijn huid is mooier en steviger. Momenteel ga ik regelmatig voor een onderhoudsbehandeling en ben nog steeds enthousiast over het resultaat. Dat ik nog steeds voor deze behandeling ga zegt ook eigenlijk wel genoeg, bij iedere andere gezichtsbehandeling ben ik na een paar keer gestopt omdat ik toch niet helemaal tevreden was en het vaak toch wel een dure aangelegenheid is. Bij de Facial Skin Lifting krijg ik waar voor mijn geld. Bovendien werkt de behandeling heel ontspannend. Ik kan het iedereen aanraden.

Geplaatst door An, 49 jaar

“Het resultaat na de Facial Skin Lifting kuur was verbluffend.”

Ongeveer vijf jaar geleden is er een einde gekomen aan een lange zoektocht naar een goede schoonheids- huidsalon die bij mij past. Op dat moment ben ik namelijk begonnen bij Esthers Choice met een Facial Skin Lifting kuur. De kuur is bedoeld om de huid te verjongen, maar dan niet aan de hand van injecties of andere enge dingen. Facial Skin Lifting is een huidverjongingskuur aan de hand van het verstevigen van de spieren in het gezicht.

Het resultaat na de eerste kuur was verbluffend, mijn huid had er nog nooit zo mooi uit gezien en de versteviging was ook duidelijk zichtbaar, vooral in de wangen en rond de ogen. Door de loop der jaren heb een aantal keren een herhaal kuur gedaan om het resultaat te behouden en ik ben nog steeds zeer enthousiast over de Facial Skin Lifting behandelingen en het resultaat.

Tevens ben ik erg tevreden over de andere behandelingen, de hannah producten en de supplementen van Laviesage bij deze praktijk. Een afspraak bij Esthers Choice is altijd een feestje voor mij. Dit komt door de plezierige, ontspannen en vertrouwelijke sfeer die de eigenaresse Jeanette Cordes weet te creëeren, met niet te vergeten haar deskundigheid op het gebied van de complete huidverzorging en haar enthousiasme voor haar beroep. Als ik een tip mag geven en je bent op zoek naar een salon waar je bovenstaande punten kunt vinden? Maak dan een afspraak bij Esthers Choice!

Geplaatst door A. Hiemstra

“Ik hoop nog lang bij Jeanette in de salon langs te mogen komen!”

Ik kom al sinds 2006 bij Jeanette voor schoonheidsbehandelingen en huidadvies, daarnaast vind ik in haar mooie salon Esther’s Choice altijd een stuk rust en ontspanning, oftewel een (verwen)moment voor mezelf. Naast een heerlijke gezichtsbehandeling geeft zij ook een eerlijk en goed huidadvies over het verzorgen van je huid.

Omdat we allemaal graag weinig rimpels en tekenen van ouderdom willen zien, wilde ik naast de behandelingen en het gebruik van de fijne gezichtsproducten wat extra’s voor m’n huid doen, alvast voor op m’n latere leeftijd. Ik heb de Microcurrent geprobeerd en ben er erg enthousiast over! Inmiddels doe ik deze behandeling om de 6 weken. Met als resultaat een mooie jonge, gladde en zachte huid! Doordat ik weet hoe ik nu uitstraal voel ik me er ook goed door! Ik ben dan ook erg tevreden en enthousiast over deze behandelingen, en hoop nog lang bij Jeanette in de salon langs te mogen komen!

Geplaatst door B. Visser, 37 jaar

“Ondanks de toenemende drukte in haar praktijk heeft ze nog steeds evenveel aandacht voor mij en voor mijn huid”

Vanaf begin 2005 begon ik zo langzamerhand behoefte te krijgen aan een schoonheidsspecialiste. Het zal mijn leeftijd zijn geweest. Ik was 55 jaar en dan begint zo’n huid toch slijtageplekken te vertonen. Zoiets suddert wat en aan het eind van dat jaar las ik een redactioneel stukje over de start van een nieuwe schoonheidssalon in Burgum, genaamd Esther’s Choice, in ons onvolprezen weekblad Actief.

Het kwam precies op tijd en het sprak me aan. Ik heb gebeld en de eerste afspraak met Jeanette Cordes was gauw gemaakt. Onze kennismaking verliep vlot en ik vond de behandeling super. Ze had aandacht voor mij en voor mijn huid, smeerde daar van alles op waar ik nog nooit van had gehoord, maar waar mijn huid zichtbaar van opknapte, en ze kon en kan geweldig masseren. Ik was meteen verkocht en ben dat nog steeds. Jeanette is een schoonheidsspecialiste met passie voor haar vak. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, leert bij en past haar nieuw opgedane kennis en kunde toe in haar praktijk. Zo profiteren haar klanten daar direct van.

Inmiddels is haar praktijk, die ze jaren lang aan huis had, zodanig uit haar jasje gegroeid dat ze die verhuisd heeft naar een professioneel gebouw. Dat is geweldig, zeker in deze economisch zware tijden. Er zijn dus dingen veranderd, maar wat niet veranderd is, is haar enorme betrokkenheid bij haar klanten, de passie voor haar vak, haar vakkundigheid en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik was in 2005 onder de indruk en ben dat in 2013 nog. Ondanks de toenemende drukte in haar praktijk heeft ze nog steeds evenveel aandacht voor mij en voor mijn huid.

Geplaatst door Rieke Krediet-Visser

“Want ja het werkt echt! Nee al mijn rimpels zijn niet weg, maar Jaaa mijn huid is veel steviger , voller en heeft een gezonde glans en kleur”

Voor het eerst heb ik een kuur ondergaan met Facial Skin Lifting bij Jeanette Cordes. Ik was erg nieuwsgierig naar deze behandeling, want als fysiotherapeut ben ik veel bezig met het op allerlei manieren van bevorderen van de stofwisseling van spieren , pezen of onderhuidsbindweefsel , om zo de kwaliteit ervan te verbeteren. En het is nou eenmaal een feit , dat hoe gelukkig ik ook bent met mezelf, als 41 jarige die graag 100 wil worden. Het gevecht tegen de zwaartekracht is op deze leeftijd nou eenmaal echt begonnen.

Rimpeltjes en lijntjes vind ik charmant en hallo , ik wil graag zien aan iemand of die goed geleeft heeft. Een 50 jarige met een babyface, vind ik gewoon een naargeestig gezicht. Maar dat neemt niet weg dat als ik niet wil dat er vanalles in een keer te veel gaat hangen , het vanaf nu gewoon meer verzorging en training vergt. Toen Jeanette me vertelde over wat Facial Skin Lifting deed, was ik direct geinteresseerd en wilde ik graag deze kuur van 2 x per week ‘gezichtsfitness’ ondergaan. Het is even investeren in tijd en geld, maar ooh wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Want ja het werkt echt! Nee al mijn rimpels zijn niet weg, maar Jaaa mijn huid is veel steviger , voller en heeft een gezonde glans en kleur. Zelfs mijn vriend ziet het, die het allemaal niet nodig vond en het bovenal niet echt geloofde.

En dan heb ik nog niets gezegd over Jeannette zelf , dat is niet je standaard tuttemadam van een schoonheidsspecialiste, met alle respect overigens. Ik vind haar een erg prettige warme persoon van het kalliber wat je niet dagelijks tegenkomt , is oprecht geinteresseerd in je en daarnaast ook nog erg kundig en gepassionneerd en leergierig in haar vak . Nou wat wil je nog meer, tijdens een behandeling waar je een klein uur in de watten wordt gelegd, met warmte, maskers en peelings voorafgaande aan deze Facial Skin Lifting behandeling. Heerlijk. Goh, ik kan wel reclame voor haar gaan maken, nu ik dit zo terug lees, nu ja, ik meen ieder woord ervan. Dus als je zin hebt aan even een lekkere oppepper voor je gezicht en uitstraling, die ook nog zichtbaar blijft, zou ik dit zeker aanraden.

Geplaatst door Joan, 41 jaar